Общо събрание на ПФК Етър 1924 предстои днес на стадион „Ивайло”. Промяна в управителния съвет на клуба е основната точка в дневния ред - оттеглянето на създателите и досегашни собственици на "виолетовите" - акционерите Красимир Гърдев и Радослав Владев, които вече обявиха, че се оттеглят.

Представителите на мажоритарния собственик Фейзи Илханлъ – Диядин Кая и Радин Хаджиев, са новите имена, предложени в Съвета на директорите, става ясно от предложението на футболния клуб, оповестено в сайта на Общинския съвет на Велико Търново.
Понастоящем в него влизат още собственикът Фейзи Илханлъ и изпълнителният директор Ендер Дурмушев, а представител на Общината в управата е Мариян Маринов.

На самото Общо събрание пък по решение на Общинския съвет представител на Общината ще бъде Йордан Грозданов, който има право на един глас от общо пет при взимане на решенията.

Очаква се на днешната сбирка да бъде обсъден и въпросът окола селекцията. От Етър бяха отстранени 17 играчи и на тяхно място трябва да бъдат привлечени нови.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ