Запътилият се към "А" окръжна софийска група Сокол (Бенковски) спечели с 3:1 срещу ФК Спартак 1933 (Подгумер) в дербито на върха в "Б" ОГ. 

"Соколите" излязоха крайно мобилизирани да грабнат трите точки, с което да оглавят класирането в групата. Подкрепяни от над 500 зрители и при страхотна атмосфера на ст. "Георги Бенковски", домакините наложиха игрови превес още от самото начало. Съвсем логично се стигна и до първото попадение в 21-ата минута на Доминик Маринов. До края на първата част последваха още положения за гол, но такъв не падна. 

След почивката оборотите се вдигнаха и феновете на стадиона станаха свидетели на още три попадения. В 51-ата минута отново Доминик Маринов успя да излъже вратаря на гостите и се разписа за втори път - 2:0. В 68-ата минута Атанас Бадалов вкара за 3:0. Отговорът на Спартак бе след няколко минути, когато Иванов бе точен за почетното попадение - 3:1. 

До края на срещата домакините останаха с човек по-малко, след като червен картон в 81-ата минута получи Иванов. 

Сокол (Бенковски) вече е на първо място с 37 точки, след като се възползва от загубата на доскорошния лидер ОФК София 1922.