Участникът във Втора лига Созопол има подписани договори с двама футболисти, а с други двама се водят преговори в напреднала фаза. Това съобщи треньорът Румен Димов, който обаче не пожела да обяви имената на новопривлечените. От досегашния състав напускат трима. 

Отборът отново ще проведе подготвителен лагер в Благоевград. „Небесносините” избират за четвърта поредна година да трупат аеробен обем в пиринския град. Лагерът ще бъде от 27 юни до 8 юли. През този период са предвидени три контроли: на 30 юни с Черно море в Банско, на 2 юли със Славия отново в Банско и на 7 юли, но за тази дата се търси съперник.

Четвъртите във Втора лига от последния сезон се събират за първа тренировка на 19 юни. Те ще тренират в домашни условия до 24 юни, когато е първата им проверка с Ботев Гълъбово на „Арена Созопол”. След завръщането от Благоевград са уговорени контроли със съседите от Поморие и Несебър, съответно на 12 и 15 юли. Местата на срещите ще се уточнят допълнително. Предстои да стане известно и кога ще бъде официалното представяне на тима за новия сезон.