Созопол и Царско село завършиха 2:2 в мач от 4-ия кръг на Втора професионална лига. Играчите на Румен Димов повеждаха на два пъти чрез Деян Христов (28) и Кристиян Тафраджийски (73), но гостите от София успяха да изравнят чрез Радой Божилов (54) и Любомир Гуцев (88). След 4-ия кръг и двата отбора имат по 5 точки.

Първият гол в срещата падна в 28-ата минута. Опитният нападател на домакините Деян Христов получи извеждащо подаване от Станимир Митев и матира стража на Царско село. Втората част започна с лек превес за играчите на Тодор Янчев. В 54-ата минута Реян Даскалов намери фантастично Радой Божилов, който изравни за 1:1. Шест минути по-късно Царско село можеше да направи пълен обрат, но Айкут Рамадан пропусна страхотна възможност.

В 65-ата минута Евгени Зюмбюлев стреля много добре от пряк свободен удар, но отново Теменлиев бе на висота и не допусна топката да попадне в мрежата му.

Все пак в 73-ата минута домакините отново поведоха в резултата. Резервата Кристиян Тафраджийски майсторски овладя с глава подаване и с премерен удар с левия крак матира Александър Стоянов. В 84-ата минута Тафраджийски получи втори жълт картон и остави отбора с човек по-малко. От тази ситуация се възползваха гостите, които изравниха резултата в 88-ата минута. Любомир Гуцев оформи крайното 2:2.

СОЗОПОЛ - ЦАРСКО СЕЛО 2:2
1:0 Деян Христов (28), 1:1 Радой Божилов (54), 2:1 Кристиян Тафраджийски (73), 2:2 Любомир Гуцев (88)