Спартак 1918 (Варна) може да спечели служебно неделното си гостуване в Мъдрево на местния Скрита сила, са коментарите в малкото кубратско село. Това би станало факт, ако от Зоналния съвет във Варна за пореден път им изпратят поръчкова съдийска бригада от техния си край.
 
“Ние, хората, които даваме пари от джоба си за да хранитутим както Зоналния съвет, така и техните продажни съдии, няма да търпим повече това издевателство”, изцепил се човек от ръководството на “силите”, издадоха наши източници.
 
Към протеста на Скрита сила и Кубрат срещу варненската съдийска мафия се е присъединило и ръководството на новата Белица. Близо три часа продължило събранието на футболните хора в кабинета на градоначалника на Кубрат Ремзи Халилов, на което се нищили мерките за противодействие срещу варненските съдии.
 
Всички били категорични, че няма да излизат на срещи, които ръководят съдии от морската ни столица. Нещо повече, при едно следващо тяхно “заколение” президентът на Скрита сила Майрам Апти-Марчо категорично заявил, че ще неговият отбор ще прекрати своето по-нататъшно участие. 
Михаил ПОПОВ/БЛИЦ