Спартак (Варна) е новият Регионален шампион на Kamenitza Фен Купа 2015 за областите Варна и Добрич. Спечелвайки титлата, момчетата си заслужиха място на Националните Финали и се приближиха с още една крачка към голямата награда в 13-тото издание на турнира – приключение зад кулисите на "Камп Ноу" в компанията на легендарния Христо Стоичков.

Второто място остана за МФК Тича (Варна). Те се разминаха само на косъм с победата, след като не успяха да надиграят шампионите и загубиха финалното дерби с 2:1. Мачът беше изключително динамичен и оспорван, като качеството на играта по нищо не отстъпваше на това в професионалните първенства. Първото полувреме протече в тактическо надиграване и множество единоборства, но благодарение на брилянтните изпълнения на двамата вратари тимовете не успяха да реализират попадения. Втората половина от мача започна с абсолютна преса от страна на Спартак и още в първите минути Юлиян Николов – Архитекта съумя да „построи“ изненадваща контраатака и с техничен шут откри резултата за шампионите. Три минути преди последния съдийски сигнал Архитектът удвои и това сякаш сломи духа на момчетата от МФК Тича. Минута преди края подгласниците извадиха късмет и отбелязаха почетен гол и с това се оформи крайното 2:1 за новите Регионални шампиони на Северното Черноморие Спартак (Варна). 

На почетните трета и четвърта позиция се класираха Фулмакс (Варна) и СОД DSC (Варна). Спорът между тях бе решен чрез дузпи, като по-точни от бялата точка се оказаха Фулмакс. Може би СОД DSC щяха да успеят да откраднат третото място ако разполагаха с Димитър Амброзов от тима на МФК Тича, обявен за най-добър вратар на варненските полуфинали. Той си спечели специална грамота и оригинална футболна фланелка, осигурена от спортния бранд на Фен Купа Joma. С индивидуален приз бе отличен и „най-атрактивният състезател“ Цветомир Димитров от МФК Тича, а наградата за „Oтбор феърплей“ отиде при Доновете (Варна), които регистрираха най-малко нарушения по време на мачовете си.

Шампионите Спартак бяха поощрени и с допълнителни грамоти и награди. Те поразиха противниковите врати общо 24 пъти и с това дадоха най-голям принос към дарителската кампания на Фен Купа 2015 „Дари Гол“. За всяко попадение реализирано по време на мачовете от турнира, „Каменица“ АД ще добавя по 1 лев към специална благотворителна сметка. Събраните средства ще послужат за подобряване на футболната среда в града на бъдещите Национални Шампиони на Фен Купа 2015. По време на 64-те мача от Регионалните полуфинали бяха отбелязани общо 246 гола, с които сметката на „Дари Гол 2015“ набъбна до 2854 лева. Към тях остава да се добавят головете от още 8 квалификационни и 9 регионални кръга, както и от Националните Финали.