Спартак (Варна) победи Миньор (Перник) с 2:0 в мач от 33-ия кръг на Втора лига. Чукалов и Колев се разписаха за успеха, а с него тимът събра 62 точки, колкото има и столичният Септември. Миньор е на 7-ото място с 51. Тимът от Перник завърши двубоя с 10 души, след като Божидар Васев беше изгонен за втори жълт картон в 76-ата минута на двубоя.

Първият удар към една от двете врати дойде в 12-ата минута, когато Виктор Митев стреля директно от пряк свободен удар от сериозна дистанция, но Никола Виденов плонжира в левия си ъгъл и улови топката.

Шест минути по-късно домакините отново имаха чудесен шанс да открият резултата. Даниел Начев беше изпреварен от вратаря Виденов в наказателното поле, който изби топката, но играчите на Миньор не успяха да изчистят и тя попадна в Митев, който стреля пред дъгата на наказателното поле, но стражът на перничани улови.

Само минута по-късно обаче „соколите“ поведоха в резултата. Георги Бабалиев направи чудесен пробив отляво, като елиминира двама играчи на Миньор в лицето на Емил Ценов и капитана Андреас Васев, след което влезе в наказателното поле и шутира силно, но Виденов блокира. Начев стигна до топката, а след това се получи карамбол и тя попадна на пътя на Георги Чукалов на границата на вратарското поле, който с удар по тревата отбеляза за 1:0.  

В 72-ата минута перничани останаха с човек по-малко, след като Божидар Васев закъсня с шпагата в краката на съперников футболист около центъра и получи втори жълт, съответно червен картон, и остави тима си с десет души на терена.

Четири минути по-късно "соколите" подпечата успеха си с втори гол. Велислав Боев получи дълъг пас на левия фланг и преодоля двама противникови футболисти, след което влезе в наказателното поле и комбинира с Виктор Митев, който отправи изстрел, но Виденов спаси. Резервата Иван Колев обаче бе на точното място и направи добавка отблизо за 2:0.