Наставникът на Спартак (Варна) Иван Найденов определи групата за мача с Раковски в турнира за Купата на България. Срещата между “соколите” и Раковски и утре на “Коритото” от 15:00 ч. Найденов даде почивка на 8 футболисти от основния състав, като двама от тях са с контузии. Боян Илиев по традиция е с болки в адукторите след всеки мач, а с болки в областта около ребрата продължава да е Стоян Георгиев – Гаргата. Освен двамата двубоя с Раковски от трибуните на стадион "Спартак" ще наблюдават Венци Маринов, Мартин Димов, Диян Кателиев, Георги Станчев – Гонзо, Ерхан Мехмед и Генко Славов.

"Ще играем както в мача с Шумен. Ще използваме по-млади момчета. Ще се хвърлим и ще направим каквото можем да спечелим. Не сме отписали Купата, но ще даваме шанс на младите да се доказват. Това е добра възможност да играят и да трупат опит и самочувствие", каза за “ВарнаУтре” Иван Найденов.

Групата на Спартак:

Миро Марков, Димо Димов, Калоян Иванов, Митко Бекяров, Кристиян Радев, Васко Боев, Филип Стефанов, Георги Димитров, Десо Дяков, Славомир Събков, Пламен Иванов, Митко Стоев, Мурад Салим, Георги Филипов, Станислав Иванов, Янаки Смирнов, Мартин Цирков, Беадир Беадиров.