Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Бившият нападател на ЦСКА Спас Делев, който в момента играе за турския клуб Мерсин, заяви, че мечтае един ден да се състезава под ръководството на настоящия наставник на "армейците" Стойчо Младенов. Националът е убеден, че "червените" ще спечелят вечното дерби с "Левски" в неделя.

"Очаквам победа за ЦСКА, то е ясно. Срещу "Левски" са ми най-любимите мачове, защото успехът над този отбор не може да се сравни като усещане с нищо друго в България. Аз вече съм побеждавал "сините" и се надявам и в неделя моите бивши съотборници пак да бият, за да се затвърди тази тенденция на "червено" превъзходство в дербито. Освен това победата е задължителна, ако ЦСКА иска да стане шампион", сподели Делев в интервю за вестник "Преса".

Запитан на какво се дължи подемът на ЦСКА, нападателят от село Ключ отговори: "На първо място идва заслугата на треньора Стойчо Младенов. После трябва да се отдаде дължимото на футболистите за техния труд, както на терена, така и в тренировките. Видно е, че играчите се стараят много и дават всичко от себе си, откакто господин Младенов е начело на отбора. Фактите говорят сами - откакто той води ЦСКА, тимът тръгна нагоре."

Делев сподели още, че не е играл под ръководството на Стойчо Младенов досега, но "непрекъснато чувам от момчетата в отбора, че да се тренира с него, е огромно удоволствие. Може би ще работим заедно. Все пак винаги съм мечтал един ден да играя под ръководството на Стойчо Младенов", заяви нападателят.