Голмайсторът на ЦСКА Спас Делев уточни какво се е случило в Минск след загубата на националния отбор от Беларус с 0:1. Според различни информации Спас е бил част от групичката, която пирува въпреки забраната на Лотар Матеус. Спас дълго време мълча, а преди няколко дни се направи на пиян на летището и отказа да коментира случая.

“След мача веднага се прибрахме, аз не бях с останалите. Много лошо се почувствах, когато прочетох, че след мача аз и Чавдар Янков сме били до късно навън, че аз съм бил най-много пиян. Разберете, че аз не пия. Аз и Галчев се прибрахме в стаята и до там всичко свърши. Просто като не сте сигурни, защо пишете. Питайте Матеус дали аз съм бил в групата. Всичко се отразява на играта ми, сигурно затова съм нервен. Това влияе върху мен, на играта и ЦСКА”, заяви Делев.

“Имаме шансове срещу Стяуа. Надявам се да излезем и да победим. Ако играем като едно цяло, имаме шансове. Не са нищо особено, вкараха ни след две наши грешки”, завърши нападателят, който не коментира днешната победа на ЦСКА над Калиакра с 2:1 и изпросения червен картон в края на мача./БЛИЦ