Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ

Защитникът на Етър Ивайло Русев претърпя животоспасяваща операция днес сутринта в Бургас, където беше на лагер преди двубоя на "виолетовите" с Черноморец (Поморие), който стартира в 18:00 часа. Тази сутрин на играча внезапно му прилошало със затруднения в дишането.

Извиканата веднага от ръководството на Етър линейка го е закарала в Бургаската областна болница, където се е оказало, че се налага спешна оперативна интервенция на белите дробове. Операцията е извършена веднага, като е изтеглена събралата се течност, а Ивайло Русев вече е стабилизиран.
3_1.jpg
„На Ивайло бе направена операция на белите дробове, вече е стабилизиран, на системи е, но се чувства добре. Бяхме със Стефан Атанасов при него, а после го посети и капитанът Александър Томаш. Семейството му в момента пътува към Бургас. Говорих с него и Ивайло ни заръча „искам да биете днес заради мен”. Етър ще направи всичко, каквото е необходимо, за излекуването на Ивайло Русев и очакваме в най-скоро време да се завърне при нас”, коментира спортният директор Ендер Дурмушев.

Екипът на БЛИЦ също желае на Ивайло Русев бързо завръщане на футболния терен