Треньорът на Черно море Никола Спасов бе разочарован от загубата на тима с 1:2 от "Ботев". Специалистът призна, че "моряците" са били надиграни от добре организирания отбор на пловдивчани.

„Наистина ми е неприятно след тази втора поредна загуба у дома. Трудно се коментира. През първото полувреме ни бе трудно да организираме атаките си. Отборът на "Ботев" се бе организирал добре. Най-лошото е, че в пореден мач допускаме такова индивидуално надиграване. Бях сигурен, че може да направим нещо повече в този мач“, коментира Спасов.

„Създадохме много положения през второто полувреме. Трябваше да имаме повече късмет. Имахме ситуациите и положенията да вкараме втори гол и да решим мача в наша полза".

"Елементарна контраатака доведе до втория гол на "Ботев". Бяхме лошо построени в защита. Там нещата вече приключиха. За съжаление не успях да направя повече от това. И при 1:1 продължихме да играем по същия начин и да атакуваме. Бях сигурен, че може да вкараме втори гол преди "Ботев", но това не се случи за съжаление", допълни Спасов.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016


КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016