Старши треньорът на Черно море Никола Спасов не скри яда си след загубата от "Левски" с 0:1. Поражението дойде след дузпа в 94-ата минута.

"Съжалявам, че по този начин загубихме, защото в крайна сметка не изиграхме толкова лошо мача. През първото полувреме играхме по-добре от "Левски", имахме своите ситуации. През втората част като че ли се уморихме. Това позволи на "Левски" да влезе по-дълбоко в нашата половина и да създава по-сериозни положения пред вратата. Този гол, който получихме в 94-ата минута, е доста нелеп.

Ситуацията бе елементарна и не трябваше да я допускаме. Изиграхме я като футболисти без самочувствие. Във футбола нещата са непредсказуеми. Задържането е извън наказателното поле, но това вече няма никакво значение. Не трябваше да се прави това нарушение, изобщо да се стига до там. И да имам претенции към съдията, дузпата е факт. Отсъдена е, вкарана е, загубихме по този начин. Имаше решения много, заяви Спасов.

- Доволен съм от начина, по-който играхме до момента, в който не почувствахме умора. Този момент дойде в средата на второто полувреме и бе преломен. Не заслужавахме да загубим по този начин. В последните минути, когато вече не контролирахме нещата, се получи тази жестока грешка. По принцип нарушихме начина, по който бяхме построили защитата си. Не сме това, което в момента показваме. Можем да играем по-добре."


Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка