Ще се измъкне ли ЦСКА сух или ще изгуби лиценза си? Това е въпросът, който най-често си задават привържениците на тима. Най-късно 31 март “червените” и всички професионални клубове трябва да подадат нужните документи до Лицензионната комисия на БФС.
 
Сигурни източници разкриха пред БЛИЦ, че в сряда в ЦСКА са получили документ от НАП, който дава зелена светлина на “армейците”. Т.е. – клубът е изряден към Националната агенция по приходите и оттук лицензът е спасен.
 
Не така на този етап обаче стоят нещата с част от физическите лица. Най-големите проблеми идват от легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов, който чака пари и иска да си ги получи до стотинка и на един транш. Паро е отхвърлил няколко опита на “червените” да направят разсрочено разплащане. Не иска и да чуе – повече от категоричен е. Упорито върви слух, че белокосият ветеран, оставил трайна диря в историята на ЦСКА и като футболист, и като треньор, бил подтикван от бившите собственици на клуба да отказва предложението...
 
Добрите новини обаче са свързани с Милен Радуканов, Иван Иванов и Спас Делев, които са постигнали вчера и днес споразумение с ръководството на ЦСКА.
 
“До 31 март има още няколко дни и се надяваме всичко да е с положителен завършек за нас”, оптимисти са в Борисовата градина.