Собствениците на Спартак (Варна) търсят решение за спасяването на клуба. Предвид факта, че отборът от "Селиолу" е изпаднал във финансов колапс и е пред разпад, като участието му в "Б" група е под сериозна въпросителна, силните хора започват обсъждане на най-различни варианти за подпомагане на 95-годишния клуб, пише "Варна Утре".

В момента на игрището на СК "Спартак"има събрание на акционерите в Спортен комплекс Спартак, където се решава как дружеството може да финансира клуба. Един от вариантите, който ще бъде предложен днес, е човек от Общината да следи дейността на Спортния комплекс - приходи и разходи, за по-голяма прозрачност, както и оптимизацията на работата. Очакванията са, че по този начин парите, които отиват в посока Спартак ще бъдат многократно завишени.

В същото време днес по обяд се очаква нова среща на собствениците на Спартак с човек, имащ желание да подпомага клуба. След нея наставникът на соколите Георги Иванов - Геша, събира футболистите в 16 часа на стадиона, където ще им разясни какво ще е бъдещето на клуба и кога те ще си получат дължимите трудови възнаграждения.