Локомотив (София) победи Септември с 5:2 в дербито от четвъртия кръг във Втора лига. "Железничарите" надделяха благодарение на голове на Денислав Станчев, Светослав Диков, Александър Александров, както и две попадения на Илиян Стефанов. За гостите се разписаха Асен Георгиев и Марио Илиевски.

Головата фиеста започна в 16-ата минута с попадение на Станчев. Асен Георгиев изравни в 37-ата, но в добавеното време на първата част Светослав Диков от дузпа отново изведе "железничарите". Александров в началото на втората част направи резултат 3:1 за Локо, а в 67-ата минута Марио Илиевски намали. След това дойде времето на Илиян Стефанов, който вката два гола и оформи крайното 5:2 за Локо.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Железничарите" зарадваха публиката в Надежда с атрактивна игра на висока скорост и голямо разнообразие в атака. Лидерите в класирането не се повлияха и от съдийските грешки в техен ущърбж, които направиха съдиите. Приятно впечатление направи Илиян Стефанов, който показа своя богат арсенал. 

С тази победа Локомотив продължи със стопроцентовия си актив от началото на първенството и показа, че може спокойно да се приема като претендент за директна промоция в efbet Лига. Момчетата на Иван Колев имат 12 точки и са на върха. Септември остава на девето място с 4 точки след три срещи.