Елитният Пирин малко облекчи финансовите си проблеми, подписвайки нов договор с букмейкърската компания 8888.com. Новината беше съобщена на официалния профил на „орлетата“ във „Фейсбук“.

От изнесената информация става ясно, че между двете страни е сключено ново едногодишно партньорство. Освен това спонсорът ще увеличи финансовата си субсидия към Пирин.

„Приемаме подновеното партньорство с изключително задоволство. Съвместната ни работа до момента бе на много високо ниво и сме щастливи, че и занапред ще имаме възможност да реализираме заедно съвместните ни цели. Благодарим сърдечно на 8888.bg, че вярва в нашата кауза за развитие на отбора и помага на Пирин в този труден период“, заяви управителят на клуба Атанас Дафинов.

“Щастливи сме, че ще продължим успешното си партньорство с Пирин. Истински вярваме, че Благоевград е един от най-спортните градове в България, затова и увеличаваме финансовата подкрепа, която се надяваме да развие още повече спорта в този район”, сподели Александър Личев, маркетинг директор на 8888.bg.