Генералният спонсор на Левски „Palms Bet“ поздрави отбора, треньорите, ръководството и феновете за постигната победа с 2:0 над гръцкия ПАОК в първи мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

На двубоят в четвъртък вечерта са присъствали Роси Маккий и Мило Борисов – основни акционери в „Телематик Интерактив АД“, фирмата носител на лиценза на „Palms bet“, както и изпълнителният директор Лъчезар Петров.

„Скъпи приятели от Левски, футболисти, спортно-техническо ръководство, начело със Станимир Стоилов, ръководство на клуба, начело с Наско Сираков и многоуважаеми привърженици, ние от „Palms Bet“ преживяхме с хилядите на стадиона невероятния успех, подплатен с много силна игра и две страхотни комбинации, завършили с головете на Уелтон и Билал Бари. Левски показа европейско поведение на терена и на трибуните, в една вечер на завръщане на отбора в европейските клубни турнири. Желаем успех на Левски и в срещата-реванш в Солун и да продължи напред с участието си“, пише в обръщението на генералния спонсор на „сините“.