Защитникът на Спортист (Своге) Виктор Дениран е пред изгонване от клуба. Нигериецът се отдавал в последно време на жени, а същевременно разхождал фланелката на тренировки и мачове. Пред съотборниците си Виктор всеки ден се хвалел за поредното си дамско завоевание, а преди няколко дни тъмнокожият донжуан успял да пъхне под юргана си две девойки на куп, с които си спретнал луд секс маратон. Соловите акции на Дениран извън игрището подлудили неговите началници.
“Той е професионалист. Никой не се бърка в личния му живот. Но тези секс прояви се отразяват негативно върху представянето му на терена. Виктор изобщо не е в час и не е изключено, ако го отстраним от отбора. Като за начало той ще бъде солено глобен за загубата от Локомотив (София) с 1:5”, заявиха източници на БЛИЦ от Своге. Те добавиха, че това е само началото на чистката, тъй като напоследък играта на Спортист е под всякаква критика.
Още през есента БЛИЦ писа, че Виктор е сексманиак и сменя дамите като носни кърпички. Тогава обаче палавникът не мързелуваше по време на мачовете и беше един от най-дейните за своя тим.