Камерунският нападател Стив Лео Белек може да заиграе в “Левски” от лятото. 18-годишният африканец можеше да премине при “сините” още през тази зима, но късен финансов ход остави играча в АЕК.
 
Както е известно, Белек бе един от играчите, които бяха чакани в ЦСКА във връзка със сътрудничеството с Удинезе. Засега няма нито един пристигнал подобен футболист.
 
“Левски”  e бил постигнал договореност с италианския тим за трансфер на нападателя под наем, но двата клуба са срещнали сериозна съпротива от страна на АЕК (Атина), пише “Тема Спорт”.
 
Стив Лео Белек играе като преотстъпен в гръцкия тим от “зебрите” до края на сезона. Футболистът обаче не е получавал никаква заплата. Вчера той е бил готов да разтрогне договора си с “жълто-черните” и да подпише с “Левски” до края на сезона.
 
Гърците от своя страна са реагирали бързо и са превели част от дължимите суми в сметката на играча. По този начин най-вероятно Стив Лео Белек ще заиграе на “Герена” от следващия сезон, каквато договореност “сините” са постигнали с Удинезе.