Името на Красимир Балъков е спрягано за треньорския пост в Спортинг (Лисабон). В Португалия усилено се говори, че именно Бала ще заеме поста на подалия оставка Пауло Бенто. Потърсен за коментар обаче специалистът отговори, че на този етап няма намерение да приеме подобно предложение.

"Нормално е да спрягат името ми за Спортинг. Аз съм играл там 5 години. Феновете на тима ме обичат и уважават. Аз обаче си имам работа в Черноморец, която тепърва трябва да свърша. Този ангажимент ме прави щастлив. Иначе Спортинг ми е в сърцето, както са Черноморец, Етър и Щутгарт", изтъкна Балъков, цитиран от вестник “Тема спорт”.

Наставникът и изпълнителният директор Фреди Бобич вече правят планове за зимната селекция на "Лазур". Очаква се в отбора да пристигнат поне трима от най-изявените български играчи в "А" група.

"Следим футболисти както от българското първенство, така и от чужбина. Следваме нашия си план за развитие и по време на паузата ще гледаме да повишим конкуренцията в състава", подчерта мениджърът на "акулите"./БЛИЦ