“Левски” може да се подсили защитата си с македонски национал, твърдят медиите в югозападната ни съседка. Според информациите “сините” имат интерес към бранителя на Войводина (Нови Сад) Даниел Мойсов.
 
24-годишният македонец напуска тима от Нови Сад на 31 декември и вече обмисля вариантите за бъдещето си. Твърди се, че освен възможността да продължи кариерата си в “Левски”, той има предложения от Цървена звезда, Партизан и Вардар (Скопие). “Черно-белите” от Белград гласят Мойсов за заместник на българина Иван Иванов, който може да напусне през януари.
 
Както е известно, “сините” имат нужда от подсилване на защитата си. Ромен Ели не успява да убеди с изявите си, а Димитър Везалов е контузен. Заради тези проблеми треньорът Илиан Илиев използваше на позицията Станислав Ангелов и Даниел Димов.
 
В отбора след престой в Израел се върна и Йордан Милиев, но със сигурност “Левски” има нужда от още централни защитници. Освен това заради висока цена най-вероятно ще пропадне възможността за привличане на Милан Митрович от Рад (Белград).