Трите поредни загуби на Лудогорец (Разград) дадоха повод да се говори за треньорска рокада в отбора. Продължителният лидер в шампионата и кандидат първенец падна вчера насред Разград от Черно море с 0:2 и се смъкна на трето място. Бъдещето на Ивайло Петев не е сигурно, въпреки че той отказа да подаде оставка. Босът Кирил Домусчиев ще решава за треньорска смяна, след като се върне от чужбина.

Още вчера след поражението на стадиона в Разград се появиха слухове, че Станимир Стоилов може да поеме отбора. Както е известно, Мъри преговаря преди няколко дни с “Левски”, но не се завърна на “Герена”. Ръководството на “сините” не изпълниха условията му и Гонзо пое отбора до края на сезона. Така Стоилов продължава да е безработен. Ако треньорската смяна в Лудогорец се извърши в следващите часове, Мъри може да се върне на “Герена” още в понеделник (2 април). Тогава тимът от Разград гостува на “Левски” в мач от 22-ия кръг на “А” група.

Другият вариант за нов наставник на Лудогорец е Миодраг Йешич. Бившият треньор на Славия, ЦСКА и Литекс е без работа няколко месеца и прекарва голяма част от времето си в България./БЛИЦ