Само преди седмица Цветан Генков официално се завърна в „Надежда“, но днес срещу Локомотив (Горна Оряховица) няма да може да направи повторния си дебют. Причината - жълтата карта на бившия национал все още не е пристигнала и е в бившия му клуб Окжетпес от Казахстан. Така 34-годишният таран няма да е на разположение на треньора Младен Додич. 

Както е известно, Генков игра за последно у нас именно за Локомотив (ГО), но престоят му в железничарския град не беше никак успешен и той записа едва 9 мача, в които не вкара гол.

„Жалко е, че няма да можем да ползваме Генков. Мачът с Локо (ГО) е голямо дерби, защото точките са важни както за нас, така и за тях. Ние обаче ги искаме на всяка цена“, коментира пред „Меридиан Мач“ треньорът на Локо (Сф) Младен Додич.

„Хубавото за нашия отбор е, че няма контузени и наказани и ще можем да ползваме всички налични състезатели“, добави сръбският специалист. В миналия кръг „железничарите“ направиха 0:0 с Литекс и сега нямат право на грешка в битката си за първото място във Втора лига до края на сезона.

Днешният двубой между Локо (Сф) и Локо (ГО) беше поверен от Съдийската комисия на Християна Гутева.

ВТОРА ЛИГА - СЕЗОН 2017/2018

Пълната програма на Втора лига