Разбрахте ли голямата новина? Сър Алекс и Жозе Моуриньо били засечени да се млатят здравата край Орлов мост снощи заради Спас Делев. Двамата прословути мениджъри пристигнали инкогнито в София, за да гледат ключовото острие от село Ключ в мача ЦСКА – Бешикташ. Съра и Специалния се карали и понатупали, като всеки гледал да пробута Спас на другия. Никой не искал горкото момче, което не за руския Волга, ами и за Тунджа (Ямбол) не става.
 
Дотук с майтапите. Снощи Делев влезе в историята, след като за първи път в последните години играч на ЦСКА прави два пропуска от стопроцентови голови положения.
 
Безспорно Спас е талантливо момче, бързоног, експлозивен, но и без психика и капчица хладнокръвие. Липсата на успеваемост в изключително решителни мачове като снощния и непостоянството тласкат Делев надолу.
 
Само допреди двайсетина дни цената на Спас беше 550 000 долара. После, след като започна да вкарва голове в родното първенство и за купата на България, „червените” босове му вдигнаха цената на 1 милион долара. Колко ли ще струва Делев от днес нататък?
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ