Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън сподели, че най-голямото му опасение преди решителния двубой за титлата срещу Челси са евентуални съдийски грешки. Главен рефер на двубоя в неделя на “Олд Трафорд” е Хауърд Уеб.

“Ако трябва да съм честен, най-големият ни страх е, че едно грешно решение може да ни отнеме титлата, въпреки че Хауърд Уеб е най-добрият рефер в страната. Надяваме се, че вече е ред и ние да имаме малко късмет", каза Фъргюсън.

Страховете на шотландеца са продиктувани от съдийството в последните два двубоя между двата тима. През миналия сезон на "Олд Трафорд" Челси спечели с 2:1, като при втория гол на Дидие Дрогба имаше съмнение за засада. През март тази година шампионите победиха на "Стамфорд Бридж" също с 2:1, след като изоставаха в резултата. Тогава претенциите на Фъргюсън бяха, че Давид Луис, който изравни резултата в 54-ата минута, е трябвало да бъде изгонен още преди да се разпише. Тогава Фърги получи наказание за критиките си към рефера Мартин Аткинсън./БЛИЦ