Сръбският Кикер (Кралево) е победителят във втория турнир за купата "Стоян Коцев-Кано", организиран от Славия на изкуствения терен, който носи името на големия треньор.

На финала Кикер (2002) излъга Славия (2002) с дузпи - 1:1 в редовното време и 4:3 при ударите от бялата точка, съобщи viasport.bg. В края на първото полувреме един от треньорите на гостите извади отбора си при резултат 1:0 в тяхна полза, недоволен от отсъдена дузпа за Славия. Все пак след пазарлъци, продължили около 2-3 минути, Кикер се върна на терена, а вратарят им хвана наказателния удар на талантливия капитан Атанас Няголов.

След почивката възпитаниците на треньора Мариян Стоянов изравниха от успешна дузпа на Ивайло Христов и продължиха да имат инициативата, но не успяха да стигнат до пълен обрат. Така се стигна до дузпите и познатия сценарий по-добрият тим да не успява да ги спечели. След първите 5 изпълнения резултатът остана равен 3:3, като стражът на западните съседи изби две топки, а съотборниците му в 2 опита пратиха кълбото в аут.

Големият герой в драмата е вратарят на Кикер, който в 6-ата дузпа хвана шута на Петър Малинов (общо четвърто спасяване за днес, наистина впечатляващо постижение!), а негов съотборник реализира за 4:3 и общо 5:4.

Йоан Кръстев от Славия стана голмайстор на надпреварата, а Берое получи наградата за феърплей. Два отбора не се явиха на закриването - Левски и Аполон (Крагуевац). За "сините" не е чудно - те много рядко присъстват на такива церемонии, освен ако не са спечелили... Хубави думи към всички участници каза Христо Коцев, един от синовете на Бате Кано, както го наричаха хората в родния футбол. Той награди децата с купи, като първите три състава в подреждането получиха и медали. Бронзът остана за ДИТ, момчетата от "Драгалевци" надиграха Берое за 2:0 в малкия финал.