ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Селекционерът на националния отбор на България Младен Кръстаич коментира предстоящите квалификации за Евро 2024 пред официалния сайт на Сръбския футболен съюз. Както е известно, „лъвовете“ и „белите орли“ бяха определени за съперници в квалификационната група на проведения жребий в неделя. Останалите отбори в нашия поток са Унгария, Черна гора и Литва. Припомняме, че Кръстаич е бивш селекционер на представителния тим на Сърбия.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

„Радвам се, че чрез футбола ще се завърна в Сърбия. Групата е много атрактивна. Унгария е водач, играе хубав футбол, но за мен Сърбия е фаворит №1. Черна гора винаги е неудобен съперник, а Литва може да обърка сметките. Ние формираме млад и амбициозен отбор в България и вярвам, че момчетата ще дадат своя максимум. Но наистина не е реално да говорим толкова напред във времето. Мачовете са чак през март догодина“, заяви Кръстаич.

„Сами знаете къде се намира България в последното десетилетие, но ние правим отбор, който ще играе в следващите десет години. Сърбия е фаворит в групата, а всички останали ще се борим. Никой не иска да се падне със Сърбия, защото играе добър футбол. Колкото е хубаво, толкова е и лошо, че познавам сръбските национали. Зная каква е класата им. Така по-лесно ще ги разучим. 80% от сегашния състав бе формиран при мен, когато започнахме подмладяване. Нещо, което продължи и Пикси Стойкович. Този начин на работа налагам и в България, където смених 10 от старите играчи. Вкарахме свежа кръв “, допълни 48-годишният сърбин.

НАШАТА ГРУПА В КВАЛИФИКАЦИИТЕ ЗА ЕВРО 2024

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК