Сръбската лечителка Марияна, която не веднъж е лекувала великани като Робин ван Перси и Неманя Видич, направи чудо със защитника на Лудогорец Георги Терзиев. Както е известно, бившият капитан на Черноморец получи тежка контузия в мача на младежите с Естония и се очакваше да бъде извън терените над 2 месеца. След няколко процедури при сръбкинята обаче Терзиев вече е почти напълно възстановен и дори може да попадне в групата за домакинството на Динамо (Загреб) от групите на Лига Европа, пише "Меридиан Мач". Това е една от малкото добри новини за Стойчо Стоев, който има сериозни проблеми в защита.

При Марияна вече е и финландецът Теро Мантула. Младокът разкъса заден бедрен мускул в мача с Локомотив (Сф) и би трябвало да бъде извън терените около месец. След процедурите при сръбкинята обаче от Лудогорец очакват финландецът да се върне в игра до 10 дни.

Не е изключено в групата за Динамо (Загреб) да попадне и Йордан Минев, който не е играл в последните мачове на тима. Витиня, който страдаше от бъбречни проблеми, вече е възстановен.