ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ЦСКА е направил много важна крачка към края на сагата с Данило Асприля. Израелски медии твърдят, че в Бейтар Йерусалим не броят колумбиеца за техен футболист и почти са му намерили заместник. Очакванията са най-късно до петък той да бъде представен вече официално като състезател на „червените“.

Израелският тим беше на лагер в България, а днес му предстои контрола в Букурещ със Стяуа.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

Според непотвърдена информация Асприля няма да замине с Бейтар Йерусалим, а ще остане в София. Заедно с него е съпругата му, която е българка.

„Имало е среднощни приключения, някакъв забавен екшън, който се пази в тайна. Преговори до ранни часове. Лично Гриша Ганчев се е намесил и е водил разговорите с боса на Бейтар Йерусалим, след като дни наред с това се занимаваше Дани Ганчев. Въпросът с прословутите пари, които ЦСКА ще плати на израелците, изглежда е разрешен. 

Казват, че всичко най-после е уточнено. То беше така и преди десетина дни, когато обаче се появиха проблеми. Сега гарантират, че този път сагата свършва. Нека обаче феновете да изчакат и докато не видят Данило Асприля да позира с фланелката на ЦСКА, да не вярват на нищо“, коментираха източници на БЛИЦ.
Следете с БЛИЦ: Лятна подготовка 2023 
Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!