Владимир Гаджев този път може да напусне "Левски". След като няколко години все обявяваше раздяла и след това се връщаше, сега халфът има вариант за тим в чужбина. Според турското издание "Star Gundem Spor" деветият в местния шампионат - Генчлербирлиги, е отправил оферта за българския национал.

Новината е потвърдена и от президента на клуба Илхан Джавджав. Желанието му е да осъществи мащабна и качествена селекция, с която да търси по-високо класиране през новия сезон в Суперлигата.

Гаджев и представителите му вече са информирани за интереса от турска страна и обмислят офертата. В момента Гаджев е на лагер с националния отбор на България, с който му предстои гостуване на Малта утре вечер в квалификационен двубой за Евро 2016.

Припомняме, че Гаджев е свободен агент и "Левски" няма да получи нито лев за евентуална сделка. Юношата на "сините" се завърна на "Герена" през лятото на 2008 година, след като прекара няколко години в Гърция. За седем сезона със синята фланелка 28-годишният полузащитник записа 202 мача във всички турнири, като реализира 27 гола в тях./БЛИЦ

12.jpg