Среща на високо ниво се състоя тази сутрин на стадион “Българска армия”. В офисите на клуба присъстваха единият от собствениците Иво Иванов, Венци Живков, изпълнителният директор Георги Илиев-Майкъла и треньорът Стойчо Младенов.

“Оставам треньор на ЦСКА. Няма нищо сензационно. Днес дадох списък с ненужните, но не мога да разкрия техните имена. Тасио не съм го гонил, а уважих неговото желание да си тръгне. Да, ще има редуциране на заплатите в ЦСКА. Предстоят разговори между мен и ръководството по този въпрос. Това е положението", заяви Стойчо Младенов.

Екзекутора на Ливърпул се подразни от факта, че според него се говори само за проблемите в ЦСКА, а не за тези в Лудогорец и “Левски”.

“Това е рутинна среща. След свършване на шампионата се срещаме с ръководството да уточним селекция, кои ще освобождаваме и дали сме доволни от свършената работа. Не мога да разбера защо говорите само за заплати и пари, след като трябва да се редуцира бюджета, той ще се редуцира. Не знам защо се пускат такива слухове. Да знаете нещо за Лудогорец? Кой какви пари взима? Кой ги е гледал тези футболисти, които ги взимат. За “Левски” нещо да знаете? От нас всичко излиза като...“

“За моята заплата ще излязат хора от ръководството, питайте тях. Дали ЦСКА ще бъде силен следващия полусезон зависи от много неща, не само от селекцията“, допълни Стойчо Младенов./БЛИЦ