Среща на високо ниво се проведе преди малко на стадион "Георги Аспарухов". Новият силен човек в "Левски" Георги Иванов и Даниел Боримиров разговаряха над два часа. Двамата уточняваха последни детайли по завръщането на Боримиров на работа на "Герена". В следващите един-два дни официално бившият полузащитник ще сложи подписа си под договор най-вероятно като директор на школата. Боримиров обаче трябва да помага на Гонзо и за първия отбор. Двамата имаха пререкания в отделни периоди от престоя си в "Левски", но в последните дни заявиха, че са ги загърбили и ще работят в тандем.

"Все още няма нищо официално, но проведохме много положителен разговор. До няколко дни трябва да има развитие. Говорихме да поема ДЮШ и да му помагам в първия отбор“, сподели Боримиров.

„Първата задача е да подменим изкуствения терен и да направим нови съблекални за юношите. Знам, че ме чака много работа. Който не се справя добре, трябва да е притеснен за мястото си в "Левски". Имаме желание да привлечем методист от чужбина, не е ясно дали от Германия, или от друга развита във футболно отношение страна. Нека говорим повече, когато има нещо официално“, коментира още Боримиров.