Етър вдигна на крака двама от ключовите си футболисти за предстоящия мач с Ботев (Пловдив), който е от 18:00 часа днес. Халфът Румен Руменов е възстановен от контузията и ще бъде на линия, а новото попълнение Георги Сърмов, който е със счупена костица на дланта, е изразил готовност да играе срещу бившия си клуб. 

Със сигурност отпадат само трайно контузените Веселин Минев и Ерик Почански.

"Виолетовите" са амбицирани да извоюват трета поредна победа след успехите срещу Пирин и Славия. В Етър се надяват да зарадват феновете си на стадион "Ивайло", като очакванията са на трибуните да има над 4000 зрители. 

Николай Йорданов беше определен за главен съдия на двубоя от седмия кръг. Ще му асистират Веселин Мишев и Димитър Русев, а съдийски наблюдател е Кольо Данев от Варна.

Вероятни състави:

ЕТЪР: Христо Иванов, Иван Скерлев, Яни Пехливанов, Венцислав Василев, Сашо Александров, Георги Сърмов, Иван Вълчанов, Чавдар Ивайлов, Димо Атанасов, Иван Стоянов, Алиуне Бадара
Треньор: Станислав Генчев

БОТЕВ: Иван Чворович, Цветомир Панов, Радослав Терзиев, Пламен Димов, Йордан Минев, Яя Меледже, Фелипе Бризола, Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Крум Стоянов, Фернандо Виана
Треньор: Николай Киров

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка