ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Стадионите на Локомотив и Ботев са приоритет и трябва да бъдат завършени. Това стана ясно от думите на кмета на Пловдив Костадин Димитров пред медиите по повод запитване на Владимир Славенски от ПП-ДБ дали ще бъде обявена отново обществена поръчка за стадион „Локомотив“ и дали ще се запази високата цена от 42 милиона лева.

Както е известно, поръчката беше спряна с решение на Върховния административен съд. Костадин Димитров обясни, че се прави анализ както за цената, така и за евентуално разделяне на обекта на две поръчки - за централна трибуна и за благоустрояване и инфраструктура. Това обаче е тема, която тепърва ще се решава.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Стадионът в парк „Лаута“ е посочен като един от проектите за 156 милиона лева, изпратени от пловдивския кмет за финансиране до министър Асен Василев. За стадион “Локомотив” Димитров е поискал 42 милиона лева.

Кметът на Пловдив увери присъстващите представители на медиите, че поддържа постоянен контакти с министерството на финансите и очаква до края на тази година да има отговор за финансиране на проектите от страна на самия Асен Василев.