В Сандански днес пристигна делегация от БФС в състав Красин Кръстев - секретар на Лицензионната комисия, Веселин Маркович - сътрудник в направление спортно-техническо, и Борислав Попов от Лицензионната комисия.

Целта на тяхното посещение бе да огледат новоизградения терен на градския стадион в Сандански. Придружени от изпълнителния директор на Вихрен Атанас Узунов, главния селекционер на клуба Иван Динев и други членове на администрацията, те огледаха най-внимателно новото тревно покритие. След това всички се събраха в административната сграда на Вихрен, за да изготвят протокол да извършената работа.

Изпълнителният директор на Вихрен Атанас Узунов с насторение сподели - "Имаме да отстраним още някои дребни неща до четвъртък. Уверен съм, че ще се справим. Мачът със Славия ще играем пред собствена публика на градския стадион в Сандански на 2 май".

Треньорът на Вихрен Тенчо Тенев проведе две занимания днес на терена с изкуствено покритие в спортния комплекс. В досегашните тренировки не взе участие гръцкият футболист Христос Маладенис. Той е получил разрешение от старши треньора да отпътува за родината си за два дни по лични причини. Всички останали футболисти се готвят на пълни обороти. С контузия в коляното е мача на дъблиращите отбори на Вихрен и ЦСКА (2:5) е Мариян Станчев. /БЛИЦ