Новият треньор на ЦСКА Стамен Белчев ще получава 3 пъти по-голяма заплата от тази, която взимаше при първия си престой на „Армията", пише „Меридиан Мач". Той бе начело на „червените" от есента на 2016 година до пролетта на 2018-а. Тогава хасковлията застъпи с временен статут, като само трябваше да осигури прехода до следващия треньор. Тогава той водеше дублиращия отбор на ЦСКА и бе най-удобният вариант.

Белчев обаче изненада всички, след като постигна добри резултати и най-важното - отборът играеше добър и нападателен футбол. Той не беше добре платен при първия си престой начело на „червените“, но благодарение на резултатите си сам успя да вдигне нивото си. 51-годишният специалист взимаше по 15 000 лева като треньор на Арда, но сега ще получава поне два пъти повече на „Армията".

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Стамен Белчев е получил и една година пълен кредит на доверие от силния човек в клуба Гриша Ганчев. Това ще му даде необходимото време, за да направи отбор според собствения си вкус. Известно е, че Белчев залага на агресивния и нападателен стил, при който отборът му владее трайно топката. Това ще донесе промяна в сравнение с Люпко Петрович и Милош Крушчич, при които тимът изглеждаше твърде защитно.

Стамен Белчев вече има думата и при определянето на селекцията. Известно е, че ЦСКА подписа вече с 3 нови попълнения -Юрген Матей, Амос Юга и Юнус Санкаре. Белчев е дал благословията си и за тримата. Той призна по време на първата си пресконференция, че се водят преговори с още футболисти от чужбина, но не се наема с прогнози дали те ще подпишат с клуба.

Класирането в efbet Лига
efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020