Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори преди дербито с Лудогорец утре от 19:30 часа. Специалистът застана пред медиите в Русе, където "червените" са на лагер и обяви, че нападателят Фернандо Каранга най-вероятно ще играе в мача в разградчани.

По-рано бразилецът и съотборниците му се срещнаха бащата и сестрата на трагично загиналия талант на Дунав Русе и фен на ЦСКА Венцеслав Георгиев, който беше убит от мълния по време на тренировка.

„Каранга е с отбора. Сега е в добро състояние. Надявам се да няма проблеми до утре за мача. Ако е така, ще участва при всички случаи.

Другите, които са с проблеми – имаме двама наказани в лицето на Санянг и Линдсет. Капитанът Матей е с болки в петата и не може да вземе участие. От вчера с вирусно заболяване е Скаршем, който не пътува с отбора. Това са проблемите. Ние трябва да се справим по най-добрия начин с това, което разполагаме“, заяви Белчев, след което беше запитан за бъдещето си в ЦСКА.

„В момента съм работник в ЦСКА. Опитвам се да съм полезен на отбора. Въобще пред мен не стои въпроса за бъдещето ми. Искам тези четири мача да ги изиграем по най-добрия начин. След това ръководителите и шефовете ще решат моето бъдеще и ще го приема, каквото и да е", заяви треньорът на ЦСКА.