Левски не плати и в последния час! Вчера, когато беше крайният срок за покриване на текущите задължения на клуба от 2,2 млн. лева, „сините“ не успяха да намерят необходимите пари.

В четвъртък вечерта изпълнителният директор Павел Колев обяви, че ако до 31 юли Левски не плати въпросните пари за заплати на футболисти, служители и на два клуба по трансфери, УЕФА ще накаже „сините“ с изваждане от евротурнирите за една или две години.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

"Пари няма, но вярваме, че високата експертност на Павел Колев може и да ни издейства още няколко дни отсрочка. Не искам да коментирам повече тази тема, защото сме се разбрали по нея да говори само изпълнителният директор", обясни Тити Папазов пред „Меридиан Мач".

Той взе отношение и по атаката към него и Павел Колев от страна на един от тарторите на Сектор „Б“ - Любомир Костадинов, известен като Младежа.

"Принципно не ми се коментират теми, които не помагат на Левски. Живеем в демократична държава и всеки има право на мнение. Историята е показала, че който и да бъде в челото на клуба, винаги ще има и „за" и „против" него", допълни акционер №2 в клуба от „Герена“.