Няколко фенклуба на ЦСКА в България подготвяли преврат с намерението да свалят Димитър Ангелов-Дучето от председателския пост. Новината бе разпространена днес от “червени” привърженици, без да се споменават техните имена. Единствено се цитират фенклубове от Враца, София, Плевен и Пловдив.
В тази връзка БЛИЦ се свърза с Генчо Митев, известен като бате Гена, който е неформалният шеф на фенклуба на “армейците” във Враца.
 
“Тази “новина” е разпространена от трима-четирима души. Единият от тях е Борис Борисов от Враца, който се води официално председател на нашия фенклуб. Това момче обаче аз съм го назначил на отговорния пост. Той и останалите, които се бунтуват, дълги години бяха хранени от Димитър Ангелов. Дучето им осигуряваше какво ли не – най-малкото са календари и билети за мачове. Сега същите тези хора, не знам поради какви причини, се опитват да нажежават обстановката. Но това е като глас в пустиня, защото във Враца има стотици фенове на ЦСКА. И аз ви гарантирам, че над 99 процента от тях не мислят за преврати, рокади и други подобни катаклизми. Аз нямам никакви приятелски отношения с Дучето. С него сме на “здравей” и “здрасти”. Този човек обаче си върши перфектно работата при организацията за всеки мач. Хайде, моля ви, да не се търси под вола теле”, заяви бате Гена.
 
Заместник-председателят на друг фенклуб на ЦСКА в страната – този в Плевен, също говори пред БЛИЦ.
“Никой в нашия град не е обсъждал смяната на Дучето. Не знам защо се появяват такива информации в навечерието на един от най-християнските празници. 700 души от Плевен бяхме на мача с Литекс в Ловеч. И ще продължим да ходим и да подкрепяме ЦСКА. Излишно е да се вдига такъв шум срещу Дучето”, сподели Мирослав Кънов от Плевен.