Един от най-успешните треньори на “Левски” Станимир Стоилов коментира лятната селекция. Според Мъри най-силният трансфер на "Герена" това лято е привличането на Станислав Ангелов.

“За Рамос казах, че е класен футболист и играч, който може да вдигне много класата на отбора. Изключително организиран и дисциплиниран е, създава много голови ситуации. За да разкрие максимума от потенциала си, трябва и отборът да играе добре, а не както в последните 6 месеца. Станислав Ангелов е най-силният трансфер за “Левски” това лято. Като вземеш такъв футболист като него, все едно си привлякъл трима човека. От такива играчи като тях двамата не трябва да се отказва нито един отбор. На Рамос му бе малко трудно в началото, защото играта на “Левски” беше изключително слаба. И все пак португалецът се представи добре, вкара и гола срещу ЦСКА, който реши дербито, а това е много важно", споделя Станимир Стоилов пред “Тема спорт”.

“За Марсиньо мога да кажа, че когато бях в Кипър, играеше на много високо ниво в АПОЕЛ Никозия. Изключително сериозен, техничен и разнообразен футболист. Беше един от водещите играчи на своя отбор. Очаквам, че бразилецът ще бъде много полезен на “Левски", допълва още Мъри.

Стоилов коментира и въпроса с капитанската лента в “Левски”: "Нормално е Станислав Ангелов да бъде избран за капитан. Несериозно е Пламен Илиев да носи лентата. Той по никакъв начин все още не е доказал качествата си в “Левски” и все още няма готовността и самочувствието да бъде капитан на такъв голям тим. Така че връчването на лентата на Станислав Ангелов бе най-нормалното нещо"./БЛИЦ