Треньорът на Локо (Сф) Стефан Генов е сред малцината футболни специалисти у нас, които могат да се похвалят с положителен баланс срещу колегата си от "Ботев" (Пд) Станимир Стоилов.

59-годишният пловдивчанин е горд с нулевото реми в пловдивското дерби "Ботев" - Локо на 8 май 2013 г. на "Колежа" и с победата си с 3:2 над "канарчетата" от 20 октомври 2013 г. начело на столичните "железничари".

"Досега не съм губил от Мъри и вярвам, че нещата ще останат непроменени и след съботното ни гостуване в Коматево", декларира Чечо.

"Този сезон паднахме в мачове, които 100 години да играем, няма как да загубим - коментира Стоилов. - Затова в момента не можем да завършим редовния сезон по-напред от четвърто място или дори шесто, ако Локо (Пд) и "Левски" спечелят мачовете си."

Треньорът на "Ботев" обяви, че е много доволен от старанието на Вандер Виейра през седмицата и бразилският нападател ще попадне в групата за съботното домакинство.

От община Пловдив и полицията пък предупредиха - заради футболния мач може да се наложи временно спиране на движението в района на стадиона в квартал "Коматево" в периода от 11:30 до 16:00 часа, пише "Труд".

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ