Славия и “Ботев” (Пловдив) направиха равенство 2:2 в първи мач от пролетния дял на “А” група. Двубоят от 16-тия кръг беше дебют за наставника на гостите от Пловдив Станимир Стоилов.

“Стана здрава битка на терена, двата отбора опитаха максимално бързо да се нагодят към неприятния терен. Славия го направи по-бързо и поведе в резултата. След това показахме характер, повече футболни качества и изравнихме. Трябваше да реализираме тези ситуации, които имахме за втори гол. Твърде лесно допускаме противникът с дълги подавания да стигне до нашето наказателно поле”, заяви Станимир Стоилов.

“Има хора, които трябва да оценяват съдийството. Ако го направя, ще стане една постоянна полемика. Смятам, че равният резултат е справедлив”, допълни още Мъри.

“Не мога да кажа на какво се дължат контузиите. Но се получи неприятно за нашия отбор, тъй като излязоха двамата ни крайни защитници. От там не успяхме да освежим играта в атака. Имахме друга идея, но за жалост не се получи. Като за начало, средно представяне. На този терен не мога да давам оценки за новите”, завърши треньорът./БЛИЦ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ