Един от най-опитните в „Левски“ Станислав Ангелов коментира равенството 0:0 срещу ЦСКА в първи осминафинал за Купата на България. Футболистът защити феновете с призив.

„Много моля управници и началници да спрат да тормозят нашите фенове, защото се нуждаем от тях. Ние си ги подкрепяме и искаме те да са на трибуните. И без това не са останали кой знае колко заради нашата игра. Хората, които идват, превантивно да ги прибират...не е мярка. Моля най-искрено. Не се бъркам в политическите дела, но естествено, че тези протести оказват влияние. За нас е важно спортът да расте. Нашите деца трябва да са спортно ангажирани, спортът да ги дърпа от улицата и от простотиите“, заяви Станислав Ангелов.

Универсалният играч коментира и двубоя: „Нямам изразено задоволство или недоволство. Равностоен мач, заслужено реми. Разменихме си по няколко по-остри минути и това беше. Не го мисли следващия мач, има време (б.р. - отговаря на въпрос за реванша на 19 декември). Сега ще мислим за Литекс, ще дойде пак ред на ЦСКА. Горе-долу се получиха нещата, но не мога да ви обяснявам тактиката. От някои минути не сме доволни. Сигурен съм, че ще бъдем по-добри на реванша. Пак ще е битка, но ще покажем по-добра игра.“