Треньорът на Крумовград Станислав Генчев не скри задоволството си от постигнатата домакинска победа с 2:1 над Ботев (Пловдив) в мач от 21 кръг на efbet Лига. Новакът в елита стигна до успеха с два гола на Александър Колев и прекъсна серията от 7 поредни шампионатни срещи на "канарчетата" без загуба.

"Мога да разделя мача на няколко части. Влязохме много добре в срещата, успяхме да реализираме и гол, но до 40-ата минута дадохме изцяло превъзходството на Ботев. В този период имахме голям късмет, че резултатът беше само 1:1, защото съперникът ни имаше тотално превъзходство на терена. През второто полувреме омаше добри моменти и за двата тима, просто ние излязохме с една идея по-хитри в ситуациите, които имахме в атака и успяхме да измъкнем победата. Като цяло отборът ни може много повече от това, което показа днес", коментира Генчев след мача.

"За всеки треньор е удоволствие да работи с добри играчи, особено с такъв изявен голмайстор като Александър Колев, който е и национален състезател. Той е лидер на отбора, другите футболисти се чувстват по-сигурни, когато води атаките ни. Няма да подаряваме нито един играч. Ако дойде добра оферта, бихме се разделили с него, но предложението трябва да задоволява както клуба, така и самия състезател, а до момента такава оферта не е постъпила", обясни Генчев и призна, че отборът очаква двама нови футболисти.