Треньорът на Крумовград Станислав Генчев коментира успеха с 1:0 над Берое, първи за него в тима, откакто пое поста.

“Изключително сме доволни от трите точки, тъй като настроението и психологическата настройка бяха ниски. Имаше голямо напрежение. Голямо себераздаване, борба до последно днес показаха момчетата. Най-хубавото е, че не допуснахме гол, имахме още 2-3 положения. Качествата на футболистите са по-големи от това, което се казва. Благодаря им за себераздаването. Имахме и спортен шанс, в които Берое пропусна, но това е част от играта.

Няма спортист, който да не иска да побеждава. Берое също искаше победата, но за нас беше важно да прекъснем тази серия. Радвам се, че го сторихме срещу стойностен отбор. Победата срещу такъв отбор е още по-ценна.

За мен е радостно, че отборът показва прогресираща игра. Успяхме да вкараме на ЦСКА, на Черно море, днес отново вкарахме и не допускаме. Има прогресиращи действия, което мен ме радва, но не трябва да си затваряме очите, още ни чака работа.

Трябва да внимаваме за всичко срещу ЦСКА 1948. Доста стабилни са в играта в защита, трудно допускат голове. Трябва да намерим най-краткия и бърз път към гола. Сигурен съм, че след днешната победа самочувствието ще се повиши”, заяви Генчев.