Старши треньорът на Левски Станислав Генчев коментира поражението с 0:1 от Лудогорец на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград в мач от петия кръг в efbet лига. Генчев заяви, че най-много съжалява, че Левски не е успял да отбележи гол срещу разградчани.

„Едва ли има  фен на Левски, който е щастлив, че загубихме. Това не бе най-добрият ни мач. Бяхме плахи през първото полувреме. Последните минути на първата част показахме какво можем и започнахме добре втората част. Тогава беше добър момент да вкараме гол, защото имахме чисти положения пред Алекс Колев и Алдаир. Получи се нервен двубой без добри ситуации“, заяви Станислав Генчев.

„Идваме тук и играем по този начин. Не ме интересува срещу кого играем, искаме да показваме нашия си стил, да играем офанзивен футбол и да вкарваме голове. Имаме нужните изпълнители да отбележим гол. Най-много съжалявам, че не отбелязахме“, каза още той.

„От първата до 90-ата минута трябваше да запазим концентрация. Лудогорец има класни изпълнители, като има дадеш няколко ситуации, ще ти вкарат гол. Трябва да бъдем концентрирани докрай и в нападение, и в защита“, призна старши треньорът на Левски.

„Аз съм доволен от Мустафа Сангаре и Алекс Колев. Колкото повече време играят заедно, толкова повече ще им се подобри синхрона. От нататък ще се подобрява техния синхрон и ще стават още по-опасни за противниковите отбрани“, заяви Генчев.

„Захари Сираков за три дни не може да направи сериозни проблеми. Лудогорец трудно ще направи два слаби мача. Единствено съжалявам, че не отбелязахме гол, на никого не му е приятно да губи. Има грешки, които допуснахме и трябва да изчистим. Трябва да се подготвим по най-добрия начин за мача с Хебър“, завърши Станислав Генчев.