Треньорът на Левски Станислав Генчев бе изключително доволен от успеха на своя отбор с 2:0 над Локомотив Пловдив на "Лаута" за трета поредна победа от началото на сезона.

„Много съм доволен от победата на негостоприемен стадион като този. Важни бяха трите точки, а когато дойдат с добра игра и много голови положения още по-добре. Локомотив Пловдив опитваше да играе футбол. Заслужена победа, създадохме повече положения, вкарахме два гола, изпуснахме поне още 5 и си тръгваме с трите точки“, започна Генчев след мача.

„През цялата седмица подготвяхме отбора за този мач. Бяхме сигурни, че атмосферата ще е много добра. Любо Пенев изисква много тактическта дисцпилина от своите отбори. Ние искаме да се надиграваме с противниците и който е по-добър да победи. Днес бяхме по-добри и заслужено спечелихме. Все пак сме хора, нашите играчи са хора. Допуснахме няколко грешки, но срещу добър отбор, като Локомотив Пловдив, грешките са в рамките на нормалното. Доволен съм, че побеждаваме с чиста мрежа“, добави наставникът на "сините".

„Всичко зависи кой в какво състояние е, как тренира и тогава ще определим титулярния състав за следващия мач. Винаги сме работили в насока, за да можем да стартираме по най-добрия начин и да сме в челото. Искам да благодаря на феновете, които са плътно зад нас. Ние трябва да продължим и да ги радваме с добри игри. Крумовград е изключително неудобен съперник. Има добри и качествени играчи. Знаят какво трябва да правят терена, но имаме предимнство и трябва да победим“, завърши Генчев.