Бившият халф на Лудогорец Станислав Генчев заяви, че почти сигурно ще подпише с Литекс.

"Още не може да се каже, че съм играч на Литекс. Трябват ми още два дни. Най-вероятно ще остана в Ловеч. Във вторник вече ще се знае и ще е ясно. Тогава най-вероятно ще подпиша, но все още има вариант за чужбина. За ЦСКА няма шанс", коментира опитният полузащитник, цитиран от "Тема спорт".

За играта на ловчанлии в първите два кръга той сподели:

"Литекс се представя отлично. Основата на отбора се запази с изключение на Георги Миланов, който бе продаден. Но това беше належащо. Такъв футболист като него трябва да се развива в чужбина. Литекс взе добри попълнения като Вилмар и Джазула, които показаха класа в първите два мача. При всички положения отборът трябва да играе в Европа догодина. За титла - апетитът идва с яденето. И в Лудогорец първата година никой не ни слагаше в сметките, но постепенно, като видяхме, че играем добре, се включихме в битката".

За работата на Загорчич той заяви: "Загорчич беше помощник на Люпко Петрович, когато аз играех в Литекс. Познавам го. Но щом постигна две победи в първите два мача и отборът играе на ниво, значи си върши работата добре", завърши халфът.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ