Старши треньорът на Левски Станислав Генчев говори преди предстоящия мач на "Георги Аспарухов" с Хебър (Пазарджик). Специалистът коментира и тема номер 1 в последните часове - решението на БФС да позволи на Левски да домакинства на собствения си стадион с ЦСКА, но без гостуващи фенове. 

"От клуба ще излезем със становище за мача с ЦСКА, аз предпочитам да има фенове. Отлагане на мача не е добър вариант за мен, най-добър вариант може би беше да се обърнат VIII и X кръг, но явно това е отпаднало и трябва да се съобразим с решението. Предпочитам да се концентрирам за мача с Хебър. Още на първата тренировка след мача с Лудогорец направихме анализ, показахме грешките на футболистите. Дори въпреки съдията можехме да спечелим. Днес имаше хубав анализ на Детелин Баялцалиев за съдийството. В Разград не заслужавахме да загубим. Играчите  нямат търпение да дойде следващият мач и да се върнем на победния път.

Футболът е за феновете, казах го, трябва да има и гостуващи, и домакински фенове, разбира се. Само можем да гадаем дали ще има промяна в позицията на БФС, ще изчакаме и ще видим. Със сигурност търся вината в себе си, когато нещо не се получи. Системата на игра няма да я сменяме, колкото повече се използва една система, това е добре за футболистите. Пак бих започнал със същия титулярен състав в Разград - грешка в системата и титулярния състав според мен нямаше. Други бяха грешките, които анализирахме.

 Загубата в Разград идва във време, в което да ни покаже какво трябва да подобрим, да ни даде насоки, защото, когато бием с 4:0, 5:0, можем да се заблудим. Асен Митков е добре, ще е на линия. Фабио Лима - нека днес мине тренировката и ще видим", каза 43-годишният специалист.

Именно срещу Лудогорец столичният тим претърпя първа загуба през сезона. Във временното класиране Левски е лидер с 12 точки след първите 5 кръга.